dinsdag 25 februari 2014

Oefenboek begrijpend lezen, nu voor groep 6, 7 en 8

Het Beter BijLeren Oefenboek Begrijpend Lezen voor groep 6 is het derde boek in de serie oefenboeken begrijpend lezen. Doel van deze boeken is oefenen met teksten net zoals in de Entreetoets en de LOVS-toets. Veertig teksten, 500 opdrachten, zowel thuis als op school te gebruiken. 
Ook dit boek bevat een duidelijke theoretische uitleg van alle aspecten die bij begrijpend lezen van belang zijn. Zoals: hoe vat je een tekst samen, wat zijn tekstverbanden, welke verwijswoorden zijn er, hoe kom je achter de betekenis van een moeilijk woord, welke tekstgenres bestaan er, hoe herken je ze en en wat is het doel van de schrijver hierbij. Aan de hand van 40 aansprekende teksten en meer dan 500 opdrachten kan uw kind oefenen met dat wat geleerd is. En, zoals bij alle Beter BijLeren Oefenboeken, zijn alle vragen in Cito-stijl geschreven. Geen onzinantwoorden, maar zinnige afleiders net als in de Citotoetsen.  
Dit Oefenboek Begrijpend Lezen voor groep 6 is geschreven aan de hand van de nieuwste inzichten op het gebied van begrijpend lezen en is gericht op de LOVS- en Entreetoets voor groep 6. 
Wacht niet tot uw kind in groep 7 of 8 zit voordat u gaat beginnen met oefenen, maar begin direct! Uw kind heeft er zeker baat bij. Nu, en in de schooljaren die volgen.
Het Oefenboek Begrijpend Lezen groep 6 telt 133 pagina's en is het derde boek in een serie van vier (Oefenboeken Begrijpend Lezen groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8).
De prijs is  € 64,00 inclusief verzending en BTW.
Voor scholen, leerkrachten en huiswerkinstituten geldt een minimale afname van vijf exemplaren per titel.
Vraag ook naar onze combinatieaanbiedingen!
begrijpend lezen groep 5
begrijpend lezen groep 6
begrijpend lezen groep 7
begrijpend lezen groep 8
studievaardigheden groep 7/8.

   


Voor meer informatie, inzagemateriaal en bestellen kijk op www.beterbijleren.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten